- Phoenix bløffer

(29.01.2009, sist oppdatert 29.01.2009) Utskrift  Del på Facebook

Det har vakt stor oppsikt at skuespilleren Joaquin Phoenix har skiftet beite - og gjort musiker av seg.

Nylig opptrådte han som rapartist på en tilstelning i Los Angeles, med fullskjegg og iført klær som mest av alt lignet på en uteliggerhabitt. Stjernen toppet det hele med å falle ned fra scenen.

 

Nå sier kilder nær den Oscar-nominerte skuespilleren at det hele er tøys, satt i scene for lure mediene og skuespillere som tar seg selv for høytidelig.

 

Og det hele virker unektelig litt rart, ikke minst er det pussig at hans svoger skal lage en dokumentar om hamskiftet. Kilden sier videre: - Phoenix bløffer. Han sa: «Jeg tenkte jeg skulle late som jeg får et sammenbrudd å bytte karriere, og Casey Affleck skal filme det hele».

 

Kilden sier videre: - Dette er et kunstprosjekt for ham. Han gjør det fullt og helt. Han har trolig sagt til sine talspersoner og assistenter at han slutter med skuespill. Joaquin er veldig smart. Dette er svært bevisst gjort og han har full kontroll.

(©NTB)

 


Les alt om Joaquin Phoenix!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.162 sec - 1 pageviews