- Love Hewitt dater igjen

(11.04.2010, sist oppdatert 11.04.2010) Utskrift  Del på Facebook

Stjerneskuespilleren Jennifer Love Hewitt skal ha en ny mann i kikkerten, etter bruddet med Jamie Kennedy.

- Nå dater hun igjen, sier en kilde til magasinet People. Og kilden mener også å vite hvem skuespilleren har i kikkerten for tiden: Jenny McCarthys eksmann, regissør og skuespiller John Asher.

 

- De har brukt mye tid sammen og har det veldig gøy. Han overøser henne med oppmerksomhet og hjelper henne videre etter bruddet med Kennedy, sier kilden som angivelig er tett på Love Hewitt.

 

Skuespilleren, blant annet kjent fra «I Know What You Did Last Summer»-filmene, møtte Asher på settet til TV-serien hvor hun spiller hovedrollen: «Ghost Whisperer», da han gjestespilte i en episode.

 

Hewitt og Kennedy, som begge spiller i «Ghost Whisperer», gikk fra hverandre i mars etter et år som par. De spiller fortsatt mot hverandre i CBS-serien, og kilder på settet sier at stemningen ikke er god - men heller ikke helt forferdelig.

 

John Ashers ekskone, Jenny McCarthy, ble nylig singel etter at det tirsdag ble kjent at hun og Jim Carrey splittet opp - etter et fem år langt forhold. Hun var tidligere gift med Asher fra 1999 til skilsmissen i 2005. Sammen har de sønnen Evan (8).

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews