Klart for «Dum og dummere 2»

(03.04.2012, sist oppdatert 03.04.2012) Utskrift  Del på Facebook

Ryktene har svirret en stund, og nå er det klart: Regissørbrødrene Farrelly skal gjøre en oppfølger til storsuksessen og komedieklassikeren «Dum og dummere» fra 1994.

NME skriver at det endelig er bekreftet at det blir en oppfølger med de sjarmerende og smått korttenkte karakterene til Jim Carrey og Jeff Daniels.

 

De skal gjentar rollene som kompisene Harry og Lloyd, men hva slags eventyr de skal begi seg ut på denne gangen, vites ikke.

 

Allerede i 2003 kom en oppfølger, kalt «Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd». Men den ble gjort av en annen regissør, og med andre skuespillere.

 

- Vi belager oss på å spille inn «Dum og dummere 2» i september, sier Peter Farrelly til ComingSoon.net.

 

- Det blir den første oppfølgeren vi gjør og vi får Jim Carrey og Jeff Daniels med, legger han til.

 

- Jim har vært travelt opptatt, men han ringte og sa: «Vi må gjøre det igjen». Han hadde akkurat sett «Dum og dummere» og sa «La oss bare gjøre det!»

 


Les alt om Jim Carrey!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.149 sec - 1 pageviews