Carrey: - McGregor kysser bra

(01.12.2010, sist oppdatert 01.12.2010) Utskrift  Del på Facebook

Jim Carrey og Ewan McGregor spilte forelsket par i «I Love You Phillip Morris» (2009), og nå snakker Carrey om hvordan det var å spille inn kjærlighetsscenene.

Filmen bygger på den virkelige historien om svindleren Steven Russell som i sin «storhetstid» opererte med 14 ulike identiteter i USA. Carrey spilte Russell - mens McGregor spilte hans fengselskamerat - som han etter hvert får varme følelser for.

 

Carrey Sier til magasinet Parade at det som tiltrakk ham mest ved rollen var selve budskapet i filmen.

 

- Det er veldig få manus som gir meg den umiddelbare følelsen av at dette må jeg bare gjøre. Det gjør meg ikke noe å kutte litt i lønna, jeg er her for å gjøre ekstreme og interessante ting. Jeg likte han fyren jeg skulle spille, og jeg hatet ham. Men det som hele tiden var viktig for meg var å vise at han var kompromissløs når det kom til kjærlighet. Det er noe alle kan forstå. Jeg kan være en desperat mann selv.

 

Om å kysse McGregor, sier Carrey: - Det var en drøm som ble sann. Jeg mener: Se på fyren! Jeg må også si at han er storartet til å kysse.

 

Han legger til: - Du må bare glemme dine egne seksuelle preferanser og heller leve deg inn i dette at du elsker et annet menneske - som slumper til å være en mann. Det handler ikke om mann eller kvinne, kjærlighet er kjærlighet.

(©NTB)

 

 


Les alt om Ewan McGregor og Jim Carrey!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.149 sec - 1 pageviews