- Weight Watchers raser mot Simpson

(06.12.2012, sist oppdatert 06.12.2012) Utskrift  Del på Facebook

Vektklubben Weight Watchers er angivelig rasende når deres godt betalte frontfigur, Jessica Simpson, angivelig venter barn igjen.

Sjefene i slankebedriften har gitt Simpson 24 millioner kroner for å reklamere for Weight Watchers, og popstjernen har klart å gå ned drøye 30 kilo på de sju månedene etter at datteren hennes Maxwell kom til verden. Men nå skal det videre samarbeidet befinne seg på gyngende grunn, dersom vi skal tro magasinet US.

 

En kilde sier til magasinet: - De er rasende på Jessica. Hun var allerede på tynn is siden hun ikke gikk ned nok til den første kampanjen. De måtte filme henne fra midjen og opp.

 

Ifølge innsideren vil ikke selskapet fortsette å kjøre Simpson som frontfigur mer, fordi hun venter barn igjen. Kilden sier: - De vil ikke ha henne. Hvem vil høre om en gravid kvinne på diett?

 

Simpson har ikke bekreftet noen ny graviditet, så det gjenstår å se om kilden har rett. Men samme kilde bedyrer at sangeren er svært glad for å være på vei med nummer to: - Det var definitivt ikke planlagt. Men ja, Jessica er gravid igjen, sier vedkommende. Og Simpson har i alle fall vært helt tydelig på at hun elsker sin nyslåtte morsrolle. Hun uttalte i et intervju: - Å være mor er som en drøm, det er absolutt fantastisk.

(©NTB)

 


Les alt om Jessica Simpson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.158 sec - 1 pageviews