Timberlake gjorde narr av Simpson

(18.07.2008, sist oppdatert 18.07.2008) Utskrift  Del på Facebook

Jessica Simpson var en av flere som fikk gjennomgå da Justin Timberlake ledet ESPY-gallaen i Los Angeles onsdag.

ESPY Awards er en årlig TV-sendt prisfestivitas som priser størrelser i ulike idrettsgrener. Og i år hadde arrangørene fått Justin Timberlake til å lede showet, og han bød blant annet på en rekke kjendisimitasjoner.

 

Blant annet gjorde han imitasjoner ved hjelp av parykk og pappmasjé. Sangeren Jessica Simpson, golfproffen Tiger Woods og David Beckham var blant dem som fikk gjennomgå.

 

Han mintes dessuten det pinlige øyeblikket da han selv og Janet Jackson var pauseinnslaget i den TV-overførte Superbowl-finalen i 2004. Hele nummeret endte med at Jackson sto med bart bryst, noe som ble etterfulgt av en telefonstorm uten like til TV-kanalen, fra opprørte amerikanere. Under onsdagen ESPY Awards ble deler av opptrinnet vist på storskjerm.

 

Han hedret også Beckham ved å takke ham for at han har gjort fotball «så enormt» populært i USA. Deretter gikk han ned blant publikum og kysset Beckhams fot, melder den britiske avisen The Mirror på sine nettsider.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.159 sec - 1 pageviews