Simpsons datter - en pappajente

(07.05.2012, sist oppdatert 07.05.2012) Utskrift  Del på Facebook

Ifølge kilder nær den nybakte popstjernemammaen Jessica Simpson, er datteren Maxwell allerede en pappajente.

En kilde forteller til People at Simpsons forlovede, den tidligere NFL-stjernen Eric Johnson, glitrer i rollen som pappa. Kilden sier: - Eric er fantastisk. Han er involvert i alt fra smått til stort, og Maxwell forguder him.

 

- Dersom hun gråter, så plukker han henne opp og holder henne, og hun stopper øyeblikkelig å gråte. Det er så søtt, sier kilden videre.

 

I mars uttalte Simpson at hun trodde forloveden kom til å bli en «helt utrolig far». Hun mente at han er den fødte leder, og har store mengder tålmodighet, egenskaper som kommer godt med når man blir pappa.

 

- Han er verdens beste far allerede. Han er også omsorgsfull og tar seg fantastisk av Jess. Det er utrolig hvor flik han er, skrytes det videre fra kildehold ifølge People.

(©NTB)

 


Les alt om Jessica Simpson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.157 sec - 1 pageviews