- Simpson gifter seg i desember

(24.05.2012, sist oppdatert 24.05.2012) Utskrift  Del på Facebook

De nybakte foreldrene Jessica Simpson og Eric Johnson har merket av desember i kalenderen.

Da skal bryllupet stå, angivelig på Hawaii og øya Kauai, dersom vi skal tro magasinet Life & Style. Sangeren som ble mor for første gang da Maxwell Drew kom til verden 1. mai, vil nå formalisere forholdet til den tidligere NFL- spilleren Eric Johnson. Kauai skal altså være utvalgt som sted for begivenhetene, og rundt 60 familiemedlemmer og venner må belage seg på en invitasjon.

 

Og ved siden av bryllupet, gjør paret seg også klare til å døpe lille Maxwell, og skal angivelig ha hyret kjendispartyfikseren Mindy Weiss til å hjelpe seg med å få i stand begge begivenhetene. Kilden sier: - Jessica er travelt opptatt med å planlegge to svært viktige arrangementer nå, både dåp og bryllup.

 

Simpson og Johnson begynte sin datekarriere i 2010. De hadde planlagt å gå til alters i november, men måtte skyve litt på planene etter at de oppdaget at det var baby på vei, hevder kilden videre.

 

Og det er ingen tvil om at Simpson (31) vil ta seg best mulig ut når hun skal smis i hymens lenker. Popstjernen har lagt på seg atskillige kilo under graviditeten og har nå skrevet en avtale med slankefirmaet Weight Watchers om å være deres frontfigur. Avtalen skal være verdt 4 millioner dollar.

(©NTB)

 

 


Les alt om Jessica Simpson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.176 sec - 1 pageviews