Simpson bekrefter graviditet

(01.11.2011, sist oppdatert 01.11.2011) Utskrift  Del på Facebook

Jessica Simpson har vært hemmelighetsfull om den stadig voksende magen, men nå bekrefter artisten - på sin egen spesielle måte - at hun skal bli mamma.

Bekreftelsen kommer på Twitter, melder magasinet US.

 

31 år gamle Simpson venter altså, som mange kjendismagasiner allerede har gjettet, smått med NFL-spilleren Eric Johnson. Hun har nå lagt ut et bilde av seg selv utkledd som egyptisk mumie (!). Magen er svært synlig, og teksten lyder: «Det stemmer - jeg skal bli mamma!»

 

Den amerikanske artisten er forlovet med Johnson, og begge har holdt svært lav profil når det gjelder den påståtte graviditeten. Men ryktene har likevel florert. Det har endatil versert påstander om at den blonde countryfantasten venter jente, ettersom hun skal ha uttalt seg til venner etter en ultralydundersøkelse.

 

En kilde sier til magasinet: - Hun forteller folk at det er som å vinne i lotto - to ganger. Jessica ville svært gjerne finne ut av barnets kjønn, hun hater overraskelser. Både hun og Eric er svært lykkelige.

(©NTB)

 


Les alt om Jessica Simpson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.167 sec - 1 pageviews