Simpson: - Elsker morsrollen

(11.09.2012, sist oppdatert 11.09.2012) Utskrift  Del på Facebook

Artisten Jessica Simpson ble mor for første gang for fire måneder siden. Nå forteller hun at hun elsker sin nye rolle.

Det var under talkshowet til Katie Couric at Simpson åpnet opp om sin nye tilværelse. Her uttalte hun:

 

- Å være mor, er som en drøm. Det er uten tvil helt utrolig. Maxwell var med på sin første flytur i går. Sov ikke så mye som et minutt! Men hun gråt ikke heller. Hun lå bare og bablet.

 

På spørsmål om hvordan hun har klart å tilpasse seg morsrollen så lett, gir hun mye av æren til forloveden, Eric Johnson. Hun kaller ham verdens beste pappa, og sier han er en hun alltid kan stole på dersom hun er usikker.

 

Hun sier: - Han gjør alt riktig. Han skifter bleier og duller med henne. Han er virkelig en veldig fredfull og god person.

 

For tiden er Simpson inne som slankegiganten Weight Watchers ansikt utad, og hun jobber nå med å kvitte seg med den såkalte «babyvekten». Hun forteller at det er enkelt å legge treningsrutiner inn i hverdagslivet.

 

- Å ha baby, er masse trening i seg selv. Hun er enten fastspent på meg, eller så tar vi en lang og frisk runde i nabolaget.

(©NTB)

 


Les alt om Jessica Simpson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews