Memoarene til en filmstjerne - og morder

(04.05.2012, sist oppdatert 04.05.2012) Utskrift  Del på Facebook

Hunden Uggie får sin biografi. Der vil forfatteren også skildre hans tidligere tøffe liv.

- Vi tar en grundig titt på hans indre demoner og hans liv som forbryter og kattemorder, sier en talsperson for forlaget Simon & Schusters Gallery Books.

 

Uggie gjorde stor suksess i den Oscar-prisede stumfilmen «The Artist», og fikk flere filmpriser for sin innsats. Selv om han er pensjonert fra skuespilleryrket, er han ute og lufter seg - sist på den røde løperen da president Obama innbød til pressemiddag i april.

 

Boken «Uggie - My Story» vil utkomme i oktober, og er ført i pennen av biografiforfatteren Wendy Holden, som tidligere har skildret livene til Goldie Hawn, Eagles-gitarist Don Felder, Dean Martin og Barbara Sinatra, enken etter Frank.

 

Forlaget lover at boken vil inneholde høydepunkter i jack russell-terrierens karriere, inkludert hans nye rolle som talshund for et stort dataspillselskap, og historier om hans kjendisvenner - blant dem Reese Witherspoon, Jessica Simpson og George Clooney.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews