Kat Von D viste frem ringen

(21.01.2011, sist oppdatert 21.01.2011) Utskrift  Del på Facebook

Tatoveringskunstneren og TV-stjernen Kat Von D er nyforlovet med Jesse James, og viste denne uken frem den mildt sagt store diamantringen.

Og selv om paret er rocka og ukonvensjonelle ellers, har Kat Von D falt for en svært tradisjonell ring, melder People.

 

Den er fra Hollywood-juveleren Neil Lane, som har skapt ringer for både Nicole Richie og Jessica Simpson, og består av en stor diamant på over fire karat omkranset av mange smådiamanter og med fint filigransarbeid.

 

Paret offentliggjorde sin forlovelse denne uken, etter å ha datet siden i fjor sommer - og til tross for rykter om brudd. Om det sistnevnte sier Jesse James:

 

- Noen ganger tar både publikum og pressen feil. Dette er en av de gangene. 2010 var faktisk det beste året i mitt liv, fordi jeg ble forelsket i min beste venn. En forbløffende kvinne som backet meg opp når resten av verden vendte meg ryggen, sier mekanikeren som ble superkjendis - og ikke klarte å være trofast mot kona Sandra Bullock.

 

Nå gleder han seg til å bli gammel sammen med Kat Von D, sier James til People, som bare har godord å si om sin nye tilkommende.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews