Jessica Simpson tilbake på TV

(18.02.2008, sist oppdatert 18.02.2008) Utskrift  Del på Facebook

Jessica Simpson vil på ny bli å se på fjernsyn - men denne gangen er det countrymusikk og ikke kjærlighetslivet som blir i fokus.

Jessica, som er i ferd med å fullføre sin første countryskive, er i forhandlinger med country-fjernsynskanalen CMT, Country Music Television, om et nytt TV-show.

 

I sin tid slo Jessica Simpson gjennom i realityserien «Newlyweds» sammen med sin daværende ektemann Nick Lachey. De ble senere skilt. Nå vil hun tilbake på den lille skjermen igjen, ifølge Entertainment Weekly, som har snakket med hennes far og manager Joe Simpson.

 

- Med «Newlyweds» slapp hun alle inn i sin verden. Så måtte hun stenge verden ute. Nå kan hun på ny åpne opp så folk kan se en jente som sliter med selvtilliten, og finner sin egen vei. Countrymusikk handler om historiefortelling, tross alt, sa pappa Simpson.

 

Men denne gangen er det ikke snakk om et realityshow i den forstand, derimot en dokumentar som følger innspillingen av hennes første countryskive. Ingenting er imidlertid undertegnet eller bekreftet, ifølge CMT selv.

 

For å lage albumet fikk Jessica Simpson med seg en rekke countryberømtheter. Dolly Parton, Willie Nelson og Charley Pride stilte opp, mens hun på produsentsiden jobbet med John Shanks, som tidligere har laget plater for Sheryl Crow og Kelly Clarkson, og Brett James, som skriver låter sammen med Carrie Underwood.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews