Jessica Simpson best med klær

(08.12.2010, sist oppdatert 08.12.2010) Utskrift  Del på Facebook

Filmkarrieren til Jessica Simpson har bare et høydepunkt, og hennes nyeste album fikk blandede kritikker. Men kleskolleksjonene hennes selger som bare det.

Til neste år ligger klesmerket til Simpson an til å selge for over en milliard dollar, mer enn seks milliarder kroner, ifølge bransjeavisen Womens Wear Daily. Allerede i dag selger hun klær for over 4,5 milliarder kroner.

 

- Hun fremstår som nabojenta. Folk liker henne, og ser på henne som et moteikon, sier Vince Camuto i Jessica Simpson Collection til avisen.

 

Jessica Simpson er kreativ leder for kleskolleksjonen, og driver sammen med sin mor. Hun har gradvis utvidet virksomheten til ikke bare å omfatte klær og jeans, men også et populært skomerke, assessoarer, reiseeffekter og også en parfyme. Hun skal personlig være god for over 600 millioner kroner.

 

Jeansene hennes selges i 650 varehus over hele USA, blant annet Macy‘s. Nå begynner hun altså å satse på sportsklær i tillegg. Der vil hun la seg inspirere av merker som for eksempel Isabel Marant og Sportmax, sier hun i en pressemelding:

 

- Den nye sportskolleksjonen vil gjenspeile stilen som jeg har utviklet, som kombinerer komfort med det feminine og flørtete moro.

(©NTB)

 


Les alt om Jessica Simpson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews