Får millioner om hun går ned i vekt

(27.06.2012, sist oppdatert 27.06.2012) Utskrift  Del på Facebook

Får millioner om hun går ned i vekt. Foto: © Andrew Evans  / PR Photos
Jessica Simpson har gått opp i vekt etter at hun ble mamma i mai. Nå skal hun ned igjen. Foto: © Andrew Evans / PR Photos
Verdensberømte Jessica Simpson er lovet over 20 millioner kroner dersom hun klarer å gå ned i vekt etter fødselen.

Den amerikanske popstjernen skal ha signert en avtale med slankeklubben Weight Watchers. De reklamerer med en diettmetode som skal være sunn og bra for kroppen.

 

- Opplegget fokuserer på langsiktig sunne vaner, men jeg kan fremdeles skeie ut en gang i blant. Jeg har faktisk samlet sammen en gruppe venner som skal gjøre dette sammen med meg, sier hun ifølge nettstedet .

 

Jessica Simpson ble mor til datteren Maxwell i mai. Faren til barnet er forloveden Eric Johnson. I mars uttalte Simpson at hun trodde forloveden kom til å bli en «helt utrolig far». Hun mente at han er den fødte leder, og har store mengder tålmodighet, egenskaper som kommer godt med når man blir pappa.

(©NTB)

 


Les alt om Jessica Simpson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews