Zach Braffs rolledrøm

(29.04.2011, sist oppdatert 29.04.2011) Utskrift  Del på Facebook

Skuespilleren Zach Braff, blant annet kjent for hovedrollen i den populære komiserien «Scrubs», drømmer om en intelligent actionrolle.

Braff, som ikke har vært å se på filmlerretet siden filmen «Fast Track» (2006) sier i et intervju med PopEater at han drømmer om å gjøre action - i stor skala. Han sier:

 

- Jeg ønsker å gjøre en stor actionfilm. En som viser meg mens jeg rappellerer ned et fjell - eller skyter vilt rundt meg.

 

Han legger til: - Nei nå tuller jeg. Men egentlig ikke. Jeg ville elske å gjøre noe smart. Du vet, en thriller eller en actionfilm i samme gate som «Inception» eller «Adjustment Bureau». Jeg vil gjøre noe som ikke er pur action - men som har en smart drive. Det er kanskje ikke det folk tror om meg, men jeg ville elsket det.

 

Braffs karriere har i stor grad utspilt seg på TV-skjermen. Men neste år blir han aktuell med en rolle i filmen «The Devil and the Deep Blue Sea», som blant andre har Chloe Moretz og Jessica Biel på rollelisten.

(©NTB)

 


Les alt om Jessica Biel!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews