Timberlakes bestefar fikk smake kake

(26.10.2012, sist oppdatert 26.10.2012) Utskrift  Del på Facebook

Da Justin Timberlake giftet seg med Jessica Biel forrige helg, var Justins bestefar så syk at han ikke greide å komme fra USA til Italia.

Men Timberlake ville absolutt at bestefaren skulle få smake på den deilige bryllupskaken som var laget til det eventyrlige bryllupet. Dermed fikk han sendt et stykke av kaken med fly fra Italia til besteforeldrene i USA.

 

Timberlake har også lovet at besteforeldrene skal få rikelig med bilder fra den store dagen. Bestemor Sadie fortalte til Daily Mirror: - Jeg kunne ikke dra til bryllupet. Justin var så lei seg, men jeg kunne ikke dra fra min ektemann Bill som fortsatt ligger på sykehus. Jeg er så lei meg for at jeg gikk glipp av dette, men jeg har snakket med Justin og Jessie, og de forsto at jeg ikke kunne reise fra Papa, sier hun.

 

De nygifte tok seg også tid til å ringe til bestemor Sadie på bryllupsdagen. Og selv om hun er litt trist for at de valgte å gifte seg i Europa, så sier hun at hun ikke kunne vært mer fornøyd med at de nå er vel gift.

 

- Det er synd bryllupet ikke ble holdt i Amerika, men de får være mer i fred i Italia hvor de nå også skal kose seg med en ferie, sier bestemoren.

 

Justin Timberlake og Jessica Biel giftet på sitt favorittsted i nærheten av Napoli. Det var ventet noen hundre gjester til bryllupet, og paret skal ha brukt store summer på begivenheten. Blant annet ble gjestene fløyet inn i ett eget privat fly, og det ble betalt kost og losji for alle.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews