Timberlake møter Diaz - på filmsettet

(04.03.2010, sist oppdatert 04.03.2010) Utskrift  Del på Facebook

Justin Timberlake har fått en rolle i filmen «Bad Teacher».

Justin Timberlake ser ut til å ha fått vind i seilene hva gjelder filmkarrieren. Han har akkurat avsluttet innspillingen av David Finchers Facebook-film «The Social Network», og nå har han sikret seg nok en stor rolle i komedien «Bad Teacher».

 

Filminnspillingen vil by på visse utfordringer ettersom det er Timberlakes ekskjæreste, Cameron Diaz, som skal spille hovedrollen, melder Entertainment Weekly.

 

Handlingen kretser rundt en usympatisk ungdomsskolelærer (Diaz) som blir dumpet av kjæresten. Hun satser i stedet på å kapre skolens mest populære og kjekke lærer, men er ikke alene om å søke hans gunst, skriver filmbladet Empire på sine nettsider.

 

Manuset er skrevet av manusforfatterne til den amerikanske versjonen av TV-serien «The Office», og filmen skal regisseres av Jake Kasdan.

 

Diaz (36) hadde et langt forhold til Justin Timberlake men det ble slutt da 2007 ebbet ut. Siden har hun blitt koblet til sangeren John Mayer, modellen Paul Sculfor og rockeren Adam Lavine.

 

Justin Timberlake på sin side har de siste par årene vært koblet til skuespilleren Jessica Biel.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.307 sec - 1 pageviews