Rykteflom etter bruddet for Timberlake

(17.03.2011, sist oppdatert 17.03.2011) Utskrift  Del på Facebook

Justin Timberlake sammenlignes nå med Tiger Woods og Jesse James.

Etter bruddet fra skuespilleren Jessica Biel kommer den ene påstanden etter den andre i sladrepressen, påstander som handler om at popstjernen angivelig skal ha vært utro. En kilde sier blant annet til magasinet US: - Han lot kompiser fikse damer til seg.

 

Kilden sier at det skal ha vært Timberlake som til slutt satte kroken på døra for forholdet, da han ifølge den samme kilden ikke følte at Biel «var den rette».

 

Kilden går så langt som til å navngi jentene sangeren og skuespilleren skal ha vært utro med. Det hevdes blant annet at han hadde et «tilbakefall» med eksen, Cameron Diaz, og påstås videre at han skal ha hatt affærer med skuespillerne Mila Kunis og Olivia Munn.

 

Da Timberlake og Biel annonserte bruddet 10. mars hadde de vært et par i fire år.

 

- Hadde Jessica sett noen tegn på utroskap ville hun droppet ham med en gang, mener kilden, som angivelig kjenner eksparet, videre.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews