- Kostbart bryllup i vente for Timberlake

(11.09.2012, sist oppdatert 11.09.2012) Utskrift  Del på Facebook

Justin Timberlake og Jessica Biel skal gifte seg i Italia, hevder en kilde som angivelig kjenner paret.

Den forestående seremonien kommer til å koste det profilerte paret 5 millioner dollar, hevder kilden videre.

 

Paret planlegger angivelig bryllup i Italia i oktober hevdes det videre, og Biel skal være svært opptatt av å få detaljene på plass.

 

En kilde sier til magasinet Star: - Jessica hevder at hun er for travel til bryllupsplanlegging, men sannheten er at hun er svært involvert i detaljene - som enhver engasjert brud.

 

En bryllupsplanlegger ved navn Diana Sorenso mener bryllupet vil bli holdt i Bernalda, i det fasjonable og vakre Hotel Palazzo Margherita. Hun sier:

 

- Jeg hører bryllupet blir intimt og i utendørsområdet, i hagen. Det vil bli mye blomster og eleganse, ja, den flotteste seremonien stedet har sett så langt.

 

Blant gjestene forventes Amy Adams, Ellen DeGeneres og Justin Timberlakes tidligere ‘Nsync-bandkompiser. Paret skal ifølge kilder betale både reise og opphold for hver gjest. En kilde sier: - De vil dekke alle utgifter gjestene får. Det inkluderer reiser med private fly, femstjerners hotell og leide hus samt mat som passer for kongelige.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews