Hopkins ugjenkjennelig som Hitchcock

(19.04.2012, sist oppdatert 19.04.2012) Utskrift  Del på Facebook

De første bildene har sluppet ut av Anthony Hopkins i rollen som legendariske Alfred Hitchcock.

Det er bladet People som kan (74) som den 13 år yngre Hitchcock - komplett med måne og dobbelthaker.

 

Innspillingen av filmen om den berømte skrekkfilmregissøren begynte fredag den 13. april. Handlingen foregår i tiden da Hitchcock lager filmen «Psycho», som hadde premiere i 1960, og tar også for seg kjærligheten mellom ham og kona Alma - spilt av Helen Mirren.

 

I andre roller dukker Scarlett Johansson opp som skuespilleren Janet Leigh, som gjør den berømte dusjscenen i «Psycho». Jessica Biel spiller rollen som Vera Miles, som spilte søsteren til Leighs rollekarakter. Og som Anthony Perkins, som i «Psycho» gjorde rollen som mammagutten - og morderen - Norman Bates, finner vi James D‘Arcy.

 

Regissør for filmen, som rett og slett heter «Hitchcock», er Sacha Gervasi - som vant flere priser for sin spillefilmdebut «Anvil! The Story of Anvil» fra 2008.

 

Premiere blir i 2013, ifølge IMDb.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews