Gerard Butler fant seg premieremodell

(28.09.2011, sist oppdatert 28.09.2011) Utskrift  Del på Facebook

Gerard Butler, som har gjort en rekke mannemannroller på film, holder stilen privat også:

Han sjekket angivelig opp en smellvakker modell på premierevisningen av sin egen film, «Machine Gun Preacher», i Los Angeles i forrige uke.

 

Kilder sier at Butler og modellen Sarah Carroll er svært betatt av hverandre. Og Carroll røper selv på Twitter at «Gerard Butler klemte meg akkurat. Kalte meg en god venn. Og inviterte meg til Chateau Marmont-hotellet. Die twice».

 

Den flotte skuespilleren har en forkjærlighet for modeller, og tidligere denne måneden kysset han australske Nicole Trunfio på en motefest i New York.

 

Skotskfødte Butler har tidligere vært sett sammen med så vel Jennifer Aniston som Jessica Biel. Så får det heller være at han mottok drapstrusler for sin medvirkning i «Machine Gun Preacher», som forteller den sanne historien om en tidligere biker og kriminell som bestemte seg for å hjelpe sudanske barnesoldater.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.159 sec - 1 pageviews