Diaz overtar Simpsons eks

(17.08.2007, sist oppdatert 17.08.2007) Utskrift  Del på Facebook

Mens Jessica Biel og Justin Timberlake planlegger samboerskap, forsøker også Cameron Diaz å stable et kjærlighetsliv på beina.

Det har versert påstander om at Diaz tok bruddet med Justin Timberlake hardest av de to. Og siden bruddet ble endelig i februar, har hun datet en hel rekke menn, inkludert surferesset Kelly Slater.

 

Men kanskje smiler lykken igjen til den populære skuespilleren, som ser ut til å falle for musikere. Det ryktes nemlig at det har oppstått en romanse mellom Diaz og artisten John Mayer.

 

Mayer ble singel i mai, etter en kort affære med popstjernen Jessica Simpson.

 

Tirsdag natt ble Mayer og Diaz observert i New Yorks gater, og dersom vi skal tro sladrenettstedet Female First så det riktig så hyggelig ut. En kilde sier:

 

- Cameron og John ruslet gatelangs hånd i hånd. De så ut som to turtelduer og de kunne ikke ta øynene fra hverandre.

 

Cameron Diaz er i New York for å spille inn filmen «What Happens in Vegas». Mayer og Diaz skal ha kjent hverandre en stund. En kilde sier: - Dette var første gang de var ute sammen alene. De liker virkelig hverandre.

 

Det ser for øvrig ut til at Mayer er en populær mann. Tidligere denne måneden ble han observert på date med artisten Mandy Moore.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews