Bryllupsrykter for Timberlake

(19.05.2008, sist oppdatert 19.05.2008) Utskrift  Del på Facebook

Det går mot bryllup for en av verdens mest suksessrike popartister.

Justin Timberlake planlegger en tur til alters sammen med skuespillerkjæresten Jessica Biel, melder amerikanske og britiske kilder.

 

De to har vært et par siden januar i fjor, og nå har turtelduene satt en dato og skal la seg smis i hymens lenker, melder den britiske tabloiden The Sun.

 

Avisen mener paret har vært på utkikk etter et sted som kan passe som ramme for begivenheten, og at de skal ha landet på den lille øya Mustique i Vestindia. En kilde nær artisten sier følgende:

 

- For første gang i sitt liv føler han seg helt tilfreds og har derfor bestemt seg for å fri til Jessica. Han er så lykkelig sammen med henne. De har tilbrakt en hel del tid fra hverandre i det siste, da Justin jobbet sammen med Madonna. Men det gjorde ham bare mer sikker på at det er Jessica han vil tilbringe livet sitt sammen med.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.177 sec - 1 pageviews