Bryllupet nærmer seg for Timberlake

(18.10.2012, sist oppdatert 18.10.2012) Utskrift  Del på Facebook

Justin Timberlake og Jessica Biel skal gifte seg på sitt favorittsted i nærheten av Napoli. Bryllupet står - ifølge kilder - til helgen, og gjester har allerede begynt å ankomme.

Paret, som forlovet seg under juleferien i desember i fjor, etter å ha vært sammen i fem år, skal gifte seg i Italia. Det skal være en spesiell og liten kirke - som inneholder minner fra begges liv - som trekker dem til landet.

 

En kilde sier til New York Post sin sladrespalte at de har funnet lokaler som betyr mye for begge.

 

Kilden sier: - Bryllupet skal finne sted utenfor Napoli i en liten kirke inneværende uke. Det er favorittstedet deres, et sted som betyr mye for begge. Det er ventet noen hundre gjester.

 

Paret skal ifølge kilden bruke svært store summer på begivenheten. Blant annet flyr de gjestene inn i sitt eget private fly, samt at de betaler kost og losji for alle.

 

Kilden sier: - Privatflyet går fra New York og tar gjestene til Italia. Med på turen er stylister og talspersoner. Men de forsøker så godt de kan å holde alt hemmelig. Ikke engang gjestene vet helt nøyaktig hvor de skal.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.192 sec - 1 pageviews