Bruddrykter omgir Timberlake og Biel

(01.10.2009, sist oppdatert 01.10.2009) Utskrift  Del på Facebook

Det verserer hardnakkede rykter om at det er knute på tråden mellom superparet Justin Timberlake og Jessica Biel.

Men magasinet People skiller seg ut i den amerikanske sladrejungelen ved å hevde at de to fortsatt er sammen. Så sent som mandag kveld skal de to ha blitt fotografert sammen ute på rusletur i California. - De er sammen, de har ikke gjort det slutt. Dersom de er mye fra hverandre, er det fordi de jobber med hver sine prosjekter, sier en kilde som angivelig står paret nær.

 

I sommer var Timberlake (28) ute på promoturné for sin parfyme og kleskolleksjon, mens Biel (27) holdt seg i Los Angeles for å spille i en oppsetning av «Guys and Dolls». I januar skal skuespilleren bestige Kilimanjaro for å skape oppmerksomhet rundt en veldedighetskampanje for rent vann i Afrika. Også Timberlake skal ha lyst til å gi seg i kast med tindevandringen sammen med henne.

 

Men en annen kilde har altså gått ut i mediene og hevdet at de to sliter med forholdet. - Ting har vært vanskelig i det siste. De bruker mer og mer tid fra hverandre - og mer tid med venner. For tiden vurderer de forholdet. Jessica føler ikke at de er på nett og mener de prioriterer ulikt.

 

Andre kilder har endatil hevdet at Timberlake for tiden gjør sine hoser grønne hos popkollega Rihanna, men en kilde avviser dette som rent sludder:

 

- De arbeider sammen. De har vært i studio sammen for å jobbe med musikk.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.162 sec - 1 pageviews