Biel ønsker seg fienderolle

(20.08.2012, sist oppdatert 20.08.2012) Utskrift  Del på Facebook

Jessica Biel forteller at hun gjerne trer inn i rollen som forlovedens verste fiende - på film.

Skuespilleren, kjent fra blant annet «Total Recall», sier hun gjerne spiller mot sin artist- og skuespillerkjæreste Justin Timberlake.

 

Hun sier til Celebs: - Skjer det, så skjer det. Vi er ikke på jakt etter det akkurat nå, men kan vi finne noe som er spennene for oss begge, så slår vi til. Vi vil være forsiktige med å spille et par på film, det er jeg usikker på om vil fungere. Men jeg spiller gjerne hans verste fiende, det kunne blitt interessant!

 

Timberlake ble først kjent som popsanger, før han kastet seg over filmen. Vi har sett ham gjøre det bra i filmer som «The Social Network» og «Alpha Dog», og Biel sier det er en fordel for forholdet at begge forstår seg på filmindustrien.

 

- Det er lettere å ha et forhold til en i bransjen, vi forstår begge hva det handler om. Du forstår hvorfor han ikke kan ringe når han er på settet. Men timeplanene våre kan være det reneste mareritt.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews