Bestemoren til Timberlake: - Glad for forlovelse

(06.01.2012, sist oppdatert 06.01.2012) Utskrift  Del på Facebook

Justin Timberlakes bestemor bekrefter at hennes berømte barnebarn har forlovet seg med skuespilleren Jessica Biel.

Sangeren og skuespillerens bestemor bekrefter nå ryktene og forteller at Justin ringte selv 1. juledag for å fortelle henne den lykkelige nyheten.

 

Men forlovelsen fant sted allerede forrige måned i forbindelse med en førjulstur til Wyoming. Paret er gjenforent etter et tre måneder langt brudd, og bestemor Sadie Bomar forteller ifølge RadarOnline.com at hun er veldig begeistret over at de to fant sammen igjen.

 

- Ja, Justin er forlovet. Jessica er en veldig søt jente, hun er oppriktig og vi er veldig glad i henne. Hun står på for miljøsaken og Justin engasjerer seg også. De utgjør et fint par. Hun vil bli et skattet medlem av familien, sier den snakkesalige bestemoren.

 

Hun sier videre: - De vet ikke om bryllupet blir i Memphis eller Colorado. Alt er veldig ferskt så planene er ikke lagt.

 

Hun legger til: - Du kjenner Justin, han er veldig rolig. Han var oppglødd men han lager ikke store greier ut av ting. Dette syntes bare som den rette tiden for ham, går jeg ut fra.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.148 sec - 1 pageviews