Benekter nytt forhold med Kunis

(14.03.2011, sist oppdatert 14.03.2011) Utskrift  Del på Facebook

Nå raser ryktene om Justin Timberlake og Mila Kunis, som spilte inn filmen «Friends with Benefits» sammen.

Rykteflommen startet bare dager etter at Timberlake og Jessica Biel kunngjorde at de hadde brutt sitt fire år lange forhold.

 

Blant dem som satte i gang ryktebørsen om de to var sladrekongen Perez Hilton, som hevdet at de to har vært på flørteren helt siden filminnspillingen.

 

Men kilder nær Timberlake benekter at han er noe mer enn «venner» med Mila Kunis, som han delte ut en pris med på Oscar-showet nylig. Til arrangementet ankom han med moren, mens han senere på kvelden var på Oscar-nachspiel i lag med Jessica Biel.

 

- Mila hadde ingenting å gjøre med bruddet. Faktisk var det ingen som kom mellom dem, de bestemte seg bare for at forholdet hadde gått sin gang og at det var på tide å gå videre, sier kilden til People.

 

I filmen «Friends with Benefits» spilte Justin Timberlake og Mila Kunis i flere sexscener mot hverandre, noe som Timberlake har fremholdt «var enkelt».

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.340 sec - 1 pageviews