Beckinsale: - Overrasket over actionkarrieren

(22.06.2012, sist oppdatert 22.06.2012) Utskrift  Del på Facebook

Den britiske skuespilleren Kate Beckinsale, blant annet kjent fra actionfilmen «Total Recall», innrømmer at hun ikke var blant de mest atletiske i sine yngre dager.

Hun sier i et intervju med magasinet Women‘s Health: - Jeg var ikke særlig atletisk. Ingen tenkte at «Jeg må jammen velge Kate slik at vi får henne på vårt lag».

 

Kate snakket videre om det overraskende ved å slå seg opp som actionskuespiller, og at hun nå har rykte på seg som noe av en atlet.

 

- Det er ganske rart å være så kjent for noe som jeg slett ikke har tenkt på som min styrke, sier hun.

 

Nylig snakket Colin Farrell om de fysiske kravene knyttet til filminnspillingen og actionscenene Kate og Jessica Biel spilte inn. Han sa blant annet:

 

- Jessica har en stor kampscene med Kate. Det er faktisk en ganske kul slåsskamp. Jeg ble litt sjalu.

 

Biel la til: - Det som er så bra er at dette ikke er jenteslåssing. Det er mer to krigere som kjemper. Nå skal vi i gang med noen ganske interessante wire-scener. Det blir svært fysisk krevende, og ting jeg ikke har gjort før.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.162 sec - 1 pageviews