Love Hewitt spiller prostituert

(03.06.2010, sist oppdatert 03.06.2010) Utskrift  Del på Facebook

Jennifer Love Hewitts mor er stolt over datterens siste rolle - som prostituert.

Den 31 år gamle skuespilleren, som spiller prostituert i den kommende filmen «The Client List», innrømmer at å spille de utfordrende scenene var en spesiell opplevelse. Men hun synes hun har vokst på oppgaven og gleder seg over at moren er stolt over rollevalget.

 

- Moren min er stolt over meg, for jeg har lært meg å danse på den måten - og spiller overbevisende som prostituert. Hun synes det er flott!

 

Love Hewitt mener strippeøvelser og dansing rundt ei stang har vært en fin måte å komme i form på. Hun sier til ET Online: - Det får deg virkelig i form og får deg i kontakt med din indre seksualitet.

 

31-åringen forklarer videre at filmen er spesielt interessant i dagens økonomiske klima, på grunn av offeret hennes rollefigur, Samantha, må gjøre for å forsørge familien sin.

 

Hun sier: - Gitt hvor vi er økonomisk er dette en interessant historie. Det er virkelig en film om menneskelige utfordringer og om å ha et stort hjerte - samt at filmen viser hvor omskiftelig livet kan være.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.187 sec - 1 pageviews