Love Hewitt kommenterer bikinihets

(04.12.2007, sist oppdatert 04.12.2007) Utskrift  Del på Facebook

Skuespilleren Jennifer Love Hewitt (28) går ut mot sladrenettsteder som trykker bikinibilder av kjendiskvinner, ledsaget av spydige kommentarer om hvordan de ser ut.

På sin egen nettside tar Jennifer Love Hewitt, blant annet kjent fra «I Know What You Did Last Summer»-filmene, et oppgjør med sladrete nettsteder.

 

Ferske bikinibilder av nyforlovede Love Hewitt på kjærlighetsferie i Hawaii sirkulerer for tiden på slike nettsteder, og det antydes at stjernen har lagt på seg - og fått cellulitter. Blant annet skriver kjendisnettstedet TMZ. com: «We know what you ate this summer, Love - everything!»

 

Skuespilleren skriver: «Nå har jeg sittet stille en lang stund og sett på hvordan kvinnekroppen er gjenstand for konstant gransking. For å gjøre det helt klart: Jeg er ikke opprørt på egne vegne, men på vegne av alle de jentene der ute som strever med kroppsbildet sitt».

 

Love Hewitt skriver videre at hun er «size 2» (det vil si størrelse 38 omregnet til norske forhold). «Det er ikke stort. Det vil det aldri bli. Å sulte seg ned i størrelse 32, gjør deg ikke vakker. Det jeg egentlig skulle gjort nå, var å feire min forlovelse sammen med mannen i mitt liv, i stedet for å måtte håndtere at noen fotografer invaderer privatlivet mitt fra dårlige vinkler», skriver hun videre - og avslutter med en oppmuntring til alle jenter om å kle seg i bikini - uansett former.

 

Skuespilleren ser vi her hjemme i regi av TVNorge i TV-serien «Ghost Whisperer». Hun traff forloveden Ross McCall for to år siden, da han hadde en gjesterolle i serien.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews