Jennifer Love Hewitt forlover seg

(26.05.2009, sist oppdatert 26.05.2009) Utskrift  Del på Facebook

Skuespilleren Jennifer Love Hewitt og hennes kjæreste Jamie Kennedy, som nylig kjøpte armbånd til hverandre for å vise sin kjærlighet, skal være i ferd med å forlove seg.

- De har vært på jakt etter en forlovelsesring til Jennifer. Hun er rett og slett ei jente som alltid trenger en mann i livet sitt, og begynner å bli nervøs for at hun skal gå glipp av ekteskap og det å få en familie, sier en kilde til avisa Chicago Sun-Times.

 

De to møtte hverandre under innspillingen av filmen «Ghost Whisperer» i 2007, og begynte å gå ut sammen tidligere i år etter at 30 år gamle Love Hewitt brøt med sin tidligere forlovede Ross McCall.

 

Jennifer har tidligere fortalt hvor glad hun er i Jamie (39) og hevder at ingen andre har gjort henne så lykkelig.

 

- Vi får hverandre til å le og vi er bestevenner. Selv om vi ikke har vært sammen så lenge, så er vi veldig like. At han er så gøyal er det som får dette forholdet til å fungere. Når du er virkelig morsom, så er det egentlig ikke noe dårlig som kan skje. Han er en realist og jeg er en drømmer, forteller Love Hewitt.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.177 sec - 1 pageviews