- Jeg liker tosomhet

(17.03.2010, sist oppdatert 17.03.2010) Utskrift  Del på Facebook

Jennifer Love Hewitt gruer seg til singellivet, og uttaler: - Jeg er en kjærestejente. Jeg liker tosomhet. Noen synes det er spennende å være singel. Ikke jeg.

Hewitt (31) snakker ut til People om livet etter bruddet mot «Ghost Whisperer»-motspilleren Jamie Kennedy (39), som hun holdt sammen med i et år:

 

- Det var en gjensidig avgjørelse, og vi skilte lag som venner. Det er intet sinne, vonde følelser eller fiender. Vi er begge voksne mennesker, sier hun og fleiper om at nå er det «tilbake til haitanken».

 

- Jeg liker ikke å gå ut på klubber og feste. Jeg er ikke en sånn «nå går jeg ut med én fyr på mandag og en annen på onsdag»-type, det er ikke meg.

 

Med bruddet møter også Jennifer Love Hewitt seg selv i døren, fordi hennes nye bok «The Day I Shot Cupid» ironisk nok handler om dating og forhold og tar mål av seg til å gi kloke råd. Undertittelen er enda mer talende, nemlig: «My Name is Jennifer Love Hewitt and I?m a Love-aholic».

 

Der forteller hun blant annet hvordan hun siden 12-årsalderen har vært innom samme gullsmedbutikk for å prøve stadig nye forlovelsesringer. Også Jamie Kennedy slapp til med et eget kapittel. Ifølge People akter Jennifer Love nå Hewitt å lese sin egen bok igjen.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.167 sec - 1 pageviews