Hewitt: - Bruddryktene er sårende

(19.10.2009, sist oppdatert 19.10.2009) Utskrift  Del på Facebook

Den amerikanske skuespilleren Jennifer Love Hewitt (30) føler seg angivelig omgitt av negativ energi.

Nå tar hun til orde etter at amerikansk sladrepresse har spekulert i hvor vidt hun har brutt med kjæresten Jamie Kennedy.

 

- Jeg skal ikke lyve. Det er ikke irriterende, det er sårende, sier Hewitt til magasinet People. Hun legger til:

 

- Det er virkelig sårende at folk sier slike ting om ham når jeg vet at han er den mest fantastiske person. Jeg misliker virkelig folk som framstiller ham som en dårlig fyr, en som ikke behandler meg bra. Han behandler meg faktisk veldig bra.

 

Det skal ha blitt påstått at Kennedy (39) ikke har gitt helt opp en tidligere flamme, samtidig som han er sammen med Hewitt.

 

- Vi vil bare være i fred, og være lykkelige, sa Hewitt videre, men la til: - Det er ikke så lett når alle sprer negativ energi rundt oss.

 

Kennedy, som sto ved siden av Hewitt da hun uttalte seg til People, la til: - Jeg er heldig som er sammen med henne. Og jeg elsker henne svært høyt.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.165 sec - 1 pageviews