Tvillingmamma Lopez trener fortsatt

(17.12.2009, sist oppdatert 17.12.2009) Utskrift  Del på Facebook

Jennifer Lopez (40) er ikke den som sluntrer unna treningen. Men hun sier det foregår i litt mer moderate former enn før.

I et nytt intervju forteller sangeren og artisten at hun tar det litt roligere med treningsapparatene. Hun sier til januarutgaven av magasinet Allure:

 

- En del av å være i min bransje handler om å holde seg i form og se bra ut. Du kan ikke forsøke å lure deg selv til å tro noe annet.

 

- Men jeg er ikke det treningsmonstret jeg pleide å være når jeg nå entrer treningsstudioet, legger hun til. Og sier hun alltid er ivrig etter å komme seg hjem til sine 17 måneder gamle tvillinger, Max og Emme.

 

I september i fjor imponerte Lopez en hel verden da hun fullførte sitt første triatlon seks måneder etter at hun hadde fått tvillinger. Hun lå i hardtrening for å gjennomføre Nautica Malibu Triathlon i Malibu i California, og klarte det på 2 timer, 23 minutter og 38,8 sekunder.

 

I januar slipper Jennifer Lopez albumet «Love».

(©NTB)

 


Les alt om Jennifer Lopez!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews