Stjernetips fra J.Lo & Co

(31.07.2007, sist oppdatert 31.07.2007) Utskrift  Del på Facebook

Det amerikanske kjendisekteparet Jennifer Lopez og Marc Anthony kommer med et stalltips til unge stjerner - vær forsiktig med hvem du velger som håndlangere.

I intervjuer de to sangerne har gitt om sin første film sammen, «El Cantante», sier de at unge kjendiser selv må lære å takle berømmelse og unngå trøbbel, men de legger til at det utvilsomt hjelper å ha de rette menneskene rundt seg.

 

Begge understreker at det er farlig å omgi seg med «ja-mennesker» - folk som gjør det du ber dem om til enhver tid for å gjør stjernen lykkelig, uansett hvilke konsekvenser det får.

 

«El Cantante» i regi av Leon Ichaso har premiere i USA fredag 3. august. Filmen handler om livet til Hector Lavoe (Anthony) som fikk fart på salsamusikken i 1975 og som gjorde den populær i USA.

(©NTB)

 


Les alt om Jennifer Lopez!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews