Rykter om problemer for Lopez og Anthony

(18.12.2008, sist oppdatert 18.12.2008) Utskrift  Del på Facebook

Jennifer Lopez (39) og Marc Anthony (40) fikk tvillinger for ti måneder siden. Nå går ryktebørsen varm om problemer i heimen.

Det er det amerikanske magasinet US Weekly som hevder at begge artistene har tatt av seg gifteringene.

 

Anthony skal ha gitt ytterligere næring til ryktene ved å betro seg til kvinner han møtte ute på byen i Las Vegas. Sangeren skal ha beklaget seg over ekteskapet, hevder magasinet.

 

En kilde hevder stemningen er så dårlig at de er på nippet til å flytte fra hverandre. Kilden sier: - De kjeder seg begge to. Hun ville ta del i livet hans, men nå kjeder hun seg sanseløst. Hun ønsker å bli den gamle J-Lo igjen.

 

US Weeklys artikkel hevder videre at Lopez misliker at Marc har tatt kontrollen over livet hennes, og at han blant annet overvåker hvem hun ringer til.

 

Paret fornyet ekteskapsløftene i oktober. Og Anthonys talsperson avkrefter at det går mot brudd for stjerneparet. - De har det flott, er kommentaren derfra. Og kjendisnettstedet TMZ registrerer at Lopez har tatt på seg ringen igjen, etter at den var borte en kort periode.

 

Lopez giftet seg med sangeren Marc Anthony i 2004 og paret fikk tvillinger i februar i år.

(©NTB)

 


Les alt om Jennifer Lopez!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.182 sec - 1 pageviews