Nye divarykter om Lopez

(03.03.2008, sist oppdatert 03.03.2008) Utskrift  Del på Facebook

Jennifer Lopez og mannen Marc Anthony skal ha hyret en stor sikkerhetsstyrke etter at de fikk tvillinger i februar, skriver avisa Chicago Sun-Times.

Ifølge avisa hevder at Lopez og Anthony har ansatt seks nye livvakter for å beskytte sine nyfødte tvillinger mot eventuelle kidnappere.

 

Lopez fødte en gutt og ei jente i Long Island, New York, fredag 22. februar. Sist fredag offentliggjorde paret at de nye verdensborgerne skal hete Max og Emme. Men de vil ikke gå med på at det råder angst for kidnapping i hjemmet.

 

- Disse ryktene er helt latterlige og uten noen form for sannhet, sier en talsperson for Lopez ifølge nettstedet Female First.

 

Kanskje er latinostjernen redd for at ryktene om en hel «livvaktpark», skal styrke imaget hennes som diva? Det har nemlig florert av påstander om at Lopez er en gedigen kontrollfrik og diva uten sidestykke etter fødselen.

 

Blant annet hevdes det at Lopez måtte punge ut med mellom 6 og 7 millioner kroner for at fødselen skulle foregå i luksuriøse omgivelser.

 

Det hevdes at hun booket et rom på sykehuset i Long Island lang tid i forveien, for å være sikker på at hun fikk både privatliv og god mottakelse. Videre skal hun ha innredet sykehusrommet sitt før ankomst og skal ha fått brakt plasma-TV, datamaskin, et privat kjøkken, tregulv og mengder av blomster til rommet før hun lot seg innlegge.

 

Bare private leger og sykepleiere fikk komme nær Lopez og tvillingene, noe som i sin tur skal ha ført til en meget drøy sluttregning for stjerneparet.

(©NTB)

 


Les alt om Jennifer Lopez!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews