Lopez vil jobbe med Depp

(30.04.2010, sist oppdatert 30.04.2010) Utskrift  Del på Facebook

Jennifer Lopez har fortsatt noen uoppfylte drømmer. Nå avslører hun at hun drømmer om å spille mot Johnny Depp i en film.

Skuespilleren sier i et intervju med The Daily Star at hun ikke er helt blank hva gjelder framtidsdrømmer - selv om hun har fått oppfylt ganske mye så langt i sin karriere.

 

- Jeg har vært svært heldig med rollene mine, sier hun, og legger til:

 

- Jeg har spilt mot mange av de store og betydningsfulle, men jeg er desperat etter å få jobbe med Johnny. Å jobbe sammen med ham ville vært en erfaring av en annen verden.

 

Lopez sier videre med et smil: - Jeg hadde gjerne spilt en pirat uten tenner og med lapp foran øyet dersom det innebar at jeg kunne jobbe med ham. Jeg ønsker det så sterkt.

 

Lopez gjør seg snart gjeldende i filmen «The Back Up Plan». Filmen er det første filmprosjektet for artisten og skuespilleren siden hun i 2007 tok seg fri for å vie seg til morsrollen.

(©NTB)

 


Les alt om Jennifer Lopez!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.014 sec - 1 pageviews