Lopez tilbake til filmen

(04.06.2009, sist oppdatert 04.06.2009) Utskrift  Del på Facebook

Hvem kunne ane at den tilsynelatende så kule og rolige Jennifer Lopez har prestasjonsangst.

Tvillingmammaen som for tiden spiller inn filmen «The Back-Up Plan» innrømmer at hun var redd for å komme tilbake til filmsettet - etter tre år uten et filmprosjekt. - I dagene før ble jeg veldig nervøs, og tenkte: «Hva om jeg har glemt hvordan man spiller», sier hun.

 

Hun er mindre bekymret for å kombinere småbarnslivet med filmjobbing.

 

- Jeg tar med ungene på jobb - og elsker det. Og helt ærlig, en av mine beste dager i hele mitt liv var den første dagen tilbake på et filmsett.

 

Hun sier videre ifølge magasinet OK!, som siterer Entertainment Tonight:

 

- Jeg ville virkelig gjøre denne filmen og kombinere det med å ha med meg ungene. Jeg tenkte: Å Gud, de er her sammen med meg. De er her! Det er fantastisk å kunne ta dem med på jobb, slår hun fast om smårollingene Max og Emme (1).

 

«The Back-Up Plan» handler om en kvinne ved navn Zoe, som så gjerne vil bli mor men som ikke finner den rette fyren å satse på. Samme dag som hun lar seg kunstig befrukte, dukker han imidlertid opp - i Alex O?Laughlins skikkelse. Den romantiske komedien får USA-premiere i januar 2010.

(©NTB)

 


Les alt om Jennifer Lopez!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews