Lopez tiårets stilikon

(26.04.2010, sist oppdatert 26.04.2010) Utskrift  Del på Facebook

Jennifer Lopez er blitt kåret til tiårets stilikon.

Sangeren og skuespilleren, som er kjent for sin sofistikerte og gjennomførte stil, ble hyllet for sin gode smak av magasinet US Weekly som arrangerte en fest til hennes ære.

 

- Jennifer er fryktløs når det gjelder mote, og hun er alltid vakker og tar alltid en sjanse. Hun bryr seg ikke om hva folk synes, sier hennes venn, skuespilleren Leah Remini til bladet.

 

Leah pleier også å spørre Jennifer om motetips.

 

- Jeg sier alltid: «Jen, hva synes du?»

 

Lopez blir ofte gjenstand for oppmerksomhet på grunn av stilen sin, og tidligere i år prydet ansiktet hennes forsiden på en bok om skjønnhetspleie.

 

Hun ble fotografert i forbindelse med sminkeeksperten Scott Barnes bok «About Face», som handler om hvordan man kan forvandle seg selv til å se ut som en filmstjerne.

 

Jennifer Lopez har arbeidet med skjønnhetsmogulen i over ti år og har også reist med ham da hun arbeidet med sin siste film, «The Back-up Plan».

(©NTB)

 


Les alt om Jennifer Lopez!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews