Lopez? nattlige treningsturer

(09.04.2008, sist oppdatert 09.04.2008) Utskrift  Del på Facebook

Jennifer Lopez er fast bestemt på å finne tilbake til sin gamle figur i en fart. Og den som sover synder.

Jennifer Lopez og ektemann Marc Anthony fikk tvillingene Max og Emme i februar. Og for å kvitte seg med overflødige kilo etter graviditeten, tyr latinoartisten til nattlige treningsturer. Klokken fire om natten står Jennifer opp for å dra til treningsstudioet.

 

- Jennifer har alltid vært arbeidsnarkoman, og nå bruker hun samme regime for å kvitte seg med overflødige kilo. Siden det er krevende å oppdra tvillinger, står hun opp klokken fire for å få tid til alt, sier en kilde til det britiske magasinet Closer.

 

- Den siste måneden av svangerskapet brukte hun til å planlegge treningsregimet sammen med ernæringseksperter og personlige trenere. Hun trener tre timer hver dag hele uken, sier kilden.

 

Jennifer har i tillegg kuttet ut karbohydrater fra dietten sin og lever på rundt 1.400 kalorier daglig. Hun spiser mye kokt fisk, kylling og grønnsaker.

 

- Hun ligger unna sukker, koffein og alkohol og hun drikker kun vann, sier magasinets kilde.

(©NTB)

 


Les alt om Jennifer Lopez!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.167 sec - 1 pageviews