- Lopez møter eksmannen i American Idol

(21.09.2010, sist oppdatert 21.09.2010) Utskrift  Del på Facebook

Dersom Jennifer Lopez mønstrer på som Idol-dommer når den amerikanske versjonen av TV-jakten skal i gang igjen, risikerer hun et flaut gjensyn.

Eksmannen hennes, Ojani Noa, annonserer nemlig at han vil prøve seg på audition foran dommerne og TV-kamera, skriver WENN.

 

Det hevdes videre at det snart vil bli offentliggjort at Lopez faktisk blir en av dommerne i den kommende sesongen. Og Noa kan bli en av de aller første håpefulle som skal prøve ut sitt talent foran henne.

 

En talsmann for Noa sier til WENN: - Ojani Noa vil vise Jennifer Lopez at selv om hun har omtalt ham som en person helt uten talent, så har han faktisk talent - som henne!?

 

Kilden sier videre: - Det vil bli interessant å se hva hun mener om hans opptreden.

 

Lopez og Noa har vært i rettslig strid den senere tid, etter at popartisten vant fram mot Noa da han ville lage en film om livet sitt som inkluderte mange private bilder fra tiden med Lopez.

(©NTB)

 


Les alt om Jennifer Lopez!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews