Lopez i hardtrening foran triatlon

(21.08.2008, sist oppdatert 21.08.2008) Utskrift  Del på Facebook

Seks måneder etter at hun fødte tvillinger ligger popartisten Jennifer Lopez i hardtrening foran en beinhard triatlonkonkurranse.

Den 39 år gamle artisten og skuespilleren Jennifer Lopez fikk tvillingene Max og Emme 22. februar. Hun og popartistektemannen Marc Anthony har lyst til å oppdra og passe barna helt og fullt på egen hånd, og har derfor ifølge amerikansk sladrepresse en ganske travel hverdag.

 

Likevel går ikke den spreke tvillingmammaen av veien for nok en stor utfordring: En amerikansk veldedighetsutgave av triatlon.

 

Artisten har som mål å hive seg med på en konkurranse som skal skaffe penger til et barnesykehus i Los Angeles. Og det er ikke lenge til konkurransen skal gå av stabelen: The Nautica Malibu Triathlon arrangeres 14. september i Malibu, California.

 

- Jeg fikk ideen da jeg var i åttende måned. Jeg så en triatlonkonkurranse på TV, og tenkte: «Det der kan jeg gjøre». Jeg skal være med om jeg så må krype over målstreken, sier en målbevisst Jennifer Lopez til Daily Star.

 

Triatlon er en sport som består av svømming, sykling og løping, og Lopez forteller at den delen av konkurransen hun frykter mest, er svømmedelen.

(©NTB)

 


Les alt om Jennifer Lopez!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.165 sec - 1 pageviews