Lopez gråt etter Idol-dom

(25.02.2011, sist oppdatert 25.02.2011) Utskrift  Del på Facebook

Jennifer Lopez får nå erfare at å være dommer i «American Idol» kan være tøft.

Som en av dommerne i panelet måtte hun nylig sende hjem en håpefull ung gutt. Det ble for mye for Lopez - som begynte å gråte. Sammen med meddommerne Steven Tyler og Randy Jackson knuste hun drømmen til unge Chris Medina - som har blitt noe av en publikumsfavoritt i USA.

 

Medina har tidligere fått mye sympati fra både Lopez og TV-seerne etter å ha fortalt sin tragiske historie: Kjæresten hans ble hjerneskadd i en dramatisk bilulykke rett etter at de giftet seg i 2009.

 

26-åringen fra Illinois pleier nå kona 24 timer i døgnet sammen med moren hennes. Men den gripende historien kunne altså ikke hjelpe ham videre da dommerne fant ut at han ikke holdt mål i sangkonkurransen - da 63 håpefulle skulle kuttes ned til bare 24.

 

Etter å ha gitt ham dommen, sa Lopez: - Det var virkelig en glede for meg å treffe deg, det føles som en velsignelse å ha møtt deg.

 

Etter å ha sendt ham ut, gråt Lopez til meddommerne og sa: - Jeg fikk ikke sagt ting på den rette måten. Jeg føler meg så grusom. Jeg vil ikke gjøre dette mer. Jeg kan ikke.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews