Lopez er redd for mørket

(18.08.2009, sist oppdatert 18.08.2009) Utskrift  Del på Facebook

Jennifer Lopez sier hun er mørkredd.

Sangeren sørger for at hennes ektemann Marc Anthony venter til hun har falt i søvn før han får lov til å skru av lysene.

 

- Jeg liker at det er stille, men ikke at det er mørkt. Vi har dimmebrytere til alt lyset så jeg lurer meg på en måte inn i mørket. Marc skrur alltid av lyset etter at han har lagt seg. Jeg sover vanligvis, eller han venter til jeg har sovnet før han skrur det av, sier den 40 år gamle stjernen til magasinet In Style.

 

De to har vært gift i fem år og Lopez er den første til å innrømme at forholdet deres, som alle andre, krever en innsats.

 

For å holde gnisten ved like, leser Jennifer bøker om ekteskap og forhold som fungerer godt.

 

- Jeg prøver hele tiden å finne ut hva kjærlighet dreier seg om. Det er et spørsmål som hele tiden dukker opp - hva er nøkkelen til kjærlighet? Jeg er gammel nok til å forstå at forhold krever arbeid. At det ikke er noe som kommer gratis, sier hun.

(©NTB)

 


Les alt om Jennifer Lopez!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.179 sec - 1 pageviews