Lopez? eks forbys «Idol»-deltakelse

(24.09.2010, sist oppdatert 24.09.2010) Utskrift  Del på Facebook

Jennifer Lopez? eksmann, Ojani Noa, forbys å stille på «American Idol» etter at det ble kjent at ekskona hans, Jennifer Lopez, skal sitte i dommerpanelet.

Jennifer Lopez har allerede «stemt ut» en deltaker av «American Idol». Hun nekter eksmannen Ojani Noa å delta, melder RadarOnline.com. En kilde nær Noa sier til nettstedet at han rett og slett fikk forbud mot å stille til audition.

 

Dersom det ikke hadde vært for forbudet, ville Noa ha møtt opp i køen med ivrige og potensielle idoler i Inglewood, California.

 

- Jennifer fikk Fox til å sørge for at Ojani ikke fikk komme nær auditionstedet. Fox gjorde det kart at han ikke var ønsket - og at han ville bli arrestert dersom han møtte opp. Så da trakk han seg i siste sekund, sier kilden.

 

Tidligere har kilder nær Ojani gått ut og sagt at den tidligere Lopez-ektemannen gjerne ville delta i «American Idol» for å vise Lopez - som har kalt ham talentløs - at han har noe å stille opp med. De to var gift i underkant av et år mot slutten av 1990-tallet, og siden har Lopez vunnet fram i en rettssak der hun saksøkte Ojani for å ville lage film - med blant annet private og intime opptak fra bryllupsreisen deres.

 

- Det var trist at han ble utestengt. Alt han ville var å få vise folk at han kan synge. Uansett hva Ojani prøver å gjøre, så blokkerer Jennifer, sier kilden.

 

Lopez får 12 millioner dollar i lønn for å være idoldommer denne sesongen, dersom vi skal tro Daily News.

(©NTB)

 


Les alt om Jennifer Lopez!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.165 sec - 1 pageviews