Jennifer på hjemmebane

(29.03.2007, sist oppdatert 29.03.2007) Utskrift  Del på Facebook

Jennifer Lopez erklærte at hun var ei jente fra Bronx, da hun møtte begeistrede fans i barndommens nabolag onsdag.

Jennifer Lopez dukket opp i en platesjappe i Bronx for å promotere sitt første spanskspråklige album, «Como Ama una Mujer», onsdag. Over 500 mennesker møtte opp for å se Lopez på nært hold og sikre seg en autograf. Lopez hadde med seg sin ektemann, Marc Anthony, som også har produsert sangeren og skuespillerens nye album. Lopez uttalte:

 

- Jeg vil bare si tusen takk til alle som har kommet hit for å feire denne spesielle dagen sammen med meg.

 

Lopez er New York-født, men har aner fra Puerto Rico, og uttalte denne første setningen på spansk. Så fortsatte hun på engelsk, og sa: - De rører mitt hjerte at jeg kan komme med dette albumet til mitt gamle nabolag, som jeg fortsatt kaller «hjemme».

 

«Como Ama una Mujer» betyr «Hvordan en kvinne elsker» og ble sluppet tirsdag.

 

Lopez har tidligere uttalt at å synge på spansk har vært et karrieremål for henne lenge. Popfenomenet er også aktuell i to spanskrelaterte filmer, som får premiere senere i år. «Bordertown» handler om drapet på ett hundretalls kvinner i byen Ciudad Juarez, Mexico, mens hun spiller mot ektemannen Marc Anthony i «El Cantante» i filmen om den Puerto Rico-fødte salsasangeren Hector Lavoe.

(©NTB)

 


Les alt om Jennifer Lopez!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews