- Jennifer Lopez ville skilles i fjor

(22.07.2011, sist oppdatert 22.07.2011) Utskrift  Del på Facebook

Den amerikanske superstjernen skal ha fortalt ektemannen Marc Anthony at hun ville skilles allerede i fjor, melder Star Magazine.

Forrige uke ble det kjent at de to artistene har besluttet å skille seg etter sju års ekteskap.

 

- Jen fortalte han at hun ville ut av ekteskapet i fjor, men han ba henne om å bli. Hun ble, men til slutt klarte hun ikke mer, sier en kilde til Star Magazine.

 

Ekteparet skal i lengre tid ha slitt med sjalusi. Ifølge People.com skal Marc Anthony ha blitt svært sjalu på all oppmerksomheten kona fikk i forbindelse med jobben som dommer i «American Idol».

 

- De kom til et punkt der de fikk ulike syn på livet. For Marc er det om å gjøre å nyte livet. Det finnes folk som tror livet handler om arbeid, sier en kilde om paret til nettstedet.

 

- Jennifer fryktet at Marc ikke var trofast, og det har tæret på henne, sier en annen kilde. Anthony, som er kjent for sin salsainspirerte popmusikk, giftet seg med sangeren og skuespilleren Lopez i 2004. Paret har to barn sammen.

(©NTB)

 


Les alt om Jennifer Lopez!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews